Vegan piparkoogi-proteiinipuder

merilin-taimre-paljas-porgand-tervislik-hommik-puder-kaerahelbe-retsept-piparkook-vegan-suhkruvaba-gluteenivaba

Jõulud on täitsa ukse taga! Et jõuluvürtsi lisada ka mujale peale piparkookide ja glögi, olen otsustanud teiega jagada oma ülimaitsvat piparkoogi-kaerahelbepudru retsepti! Puder on täiesti vegan, suhkruvaba, laktoosivaba, gluteenivaba ja kõrge valgusisaldusega. Kes ütles, et jõule ei võiks nautida tervislikult kasvõi iga hommik? Kindel lemmik nii pere pisematele kui suurematele!

merilin-taimre-paljas-porgand-tervislik-hommik-puder-kaerahelbe-retsept-piparkook-vegan-suhkruvaba-gluteenivaba

Vegan piparkoogi proteiinipuder
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Eriti rikkalik, mõnusalt rammus, kuid siiski tervislik jõuluvürtsidega hommikupuder!
Autor:
Retsepti tüüp: Hommikusöök
Kogus: Kahele
Koostisained
  • 100 g kaerahelbeid
  • kaerapiima
  • 5 spl kookoskoort (soovi korral)
  • 10 g toorkakaopulbrit
  • 40 g maitsestamata (soja)valgupulbrit
  • 1 tl kaneeli
  • 1 tl piparkoogimaitseainet
  • näputäis Himaalaja soola
  • steviat, vahtrasiirupit või kookossuhkrut

    Kaunistamiseks:
  • kakaonibse
  • röstitud ja purustatud metspähkleid
Valmistamine
  1. Keeda kaerahelbed kaerapiimas pehmeks.
  2. Sega hulka (kookoskoor,) maitseained ja kakao.
  3. Sega ühtlaseks ja keeda veel paar minutit.
  4. Võta pott tulelt ja sega hulka valgupulber, lisades vajadusel veel kaerapiima.
  5. Serveeri kahele, kaunistades pudrukauss kakaonibside ja metspähklitega.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Anna oma hinne: