Minu põrgulik UNISTUSTE kodu (vol2)

merilin-taimre-paljas-porgand-kolimine-korter-kinnisvara-kolimisteenus-move-master-blogi

Eelmises postituses juhatasin teid sisse oma tühja korterisse. Kui esmapilgul kukkus kõik justkui perfektselt välja, siis sisustamisega läks asi juba keerulisemaks. Naaaatuke häbi tunnistada, aga ma nutsin tõesti palju, haha! Üks hetk (kuu aega siin olnud) ma lihtsalt enam ei suutnud ja ütlesin: “Ma tahaks selle korteri juba maha müüa!” Nii et kinnitage turvavööd ning valmistuge emotsionaalseks roller coaster-iks!

 

Veebilehe sisu ei ole lubatud avalikustada, levitada või kasutada mistahes viisil ja kohas sh meedias ilma autori kirjaliku loata. Ka osaliste tekstide või tsitaatide avaldamise korral meedias tuleb küsida kirjalikku luba. Loa saamisel peab avalikustamisel säilima viide info algallikale va juhul kui ei ole kokkulepitud teisiti. Veebilehe sisu võib printida vaid isiklikuks kasutamiseks. Postitustes olev informatsioon on ainult informeerimise eesmärgil ning autor ei vastuta informatsiooni õigsuse eest. Tegemist ei ole meditsiiniliste soovitustega ning meditsiiniliste küsimustega tuleks alati pöörduda meditsiinitöötaja poole.

30 Comments

 1. Tsein says:

  Kuna minu nägemus voodist oli la selline, et see oleks musta värvi ja suur, siis otsisin seda ikka väga kaua. Lõpuks ma selle leidsin – Saaremaalt 😀 Luxury Log furniture. Ja ma olen rahul. Voodi ongi musta värvi, nagu ma tahtsin. Ja kõik “proovilepanekud” kahe aasta jooksul vastu pidanud.

 2. […] ööga! Et saada sellest emotsionaalsest rollercoasterist maksimumi, siis loe ka mu vol1 ja vol2 postitust! Selles postituses kustutame magamistoa põrgutuled jäädavalt ära, kuid enne tuleb […]

 3. Dulsi Song says:

  Väga ilus kodu ! Kui tohib küsida, siis mitu m2 korter on ?

 4. Birgit says:

  Metallvoodit ei iial enam. Ilus oli, aga jube ragisev. Nyyd on must jenki ja väga rahul.

 5. G. says:

  Minu kogemus vaakumnagidega on ka see, et nad kukuvad ikkagi ühel hetkel alla. Võivad väga kaua püsida ja siis on kolinal maas. Mul on ka nõudepesuhari vaakumiga. Alguses püsis hästi, aga ühel hetkel hakkas mind surnuks ehamatama, kui ta plekist kraanikaussi kukkus.
  Enda vannituppa panin just sellel põhjusel kahepoolse teibiga nagid – 2 väikestele ja 2 suurtele rätikutele. Väikeste rätikute omadega pole probleeme, suured tulid suuure hooga kohe esimene kord maha, kui ma duši all käisin. Ruum on pisike, seinad on väga märjad ja see oli nende jaoks liig. Lendasid prügikasti. Nüüd vedelevad rätikud igalpool korteris ja otsivad kohta, sest isa ei julge vannutuppa plaadi sisse auke puurida. Oh well…

  Sul vb pole ruumiga probleemi, aga mul on. Seetõttu ostsin tavalise metallist pesuresti asemele Pesuliisu puidust resti. See läheb kõrgusesse, nii et võtab vähem ruumi. Ja on muidugi ilusam. Ja kui ei kasuta, mahub kokkupandult kappi ka. Äkki keegi leiab mu kommentaari ja saab inspiratsiooni :)

 6. kriss says:

  Meil oli ka see metallvoodi…krigises ja lõpuks voodiraam venis? nii laiaks, et lipid ei seisnud enam seal voodiraami äärel. Üks hommik ärkasin (magamata sellest krigisemist) ja kukkusin voodit lammutama. Mees ehmatas ära ja küsis, et kas viskan tema ka koos voodiga välja :D Ma olevat nii vihane olnud :D

  Aga väga ilus kodu teil.

 7. Ü. says:

  Ilus kodu :) Mina kiidaks ka vaakum kinnitusi. Meil vannitoas üle 7 kuu kõik püsinud ja midagi pole alla kukkunud ;) Mu vannituba on suht üks/ühele sinu omaga, ainult vuugivahed on valged ja põrandaplaadid kirjumad :D

 8. Marta L says:

  Palju õnne uue kodu puhul! :):):)

  Meil oli ka metallvoodi kunagi mehega, ei soovita mitte kellelegi. Meil olid muud teemad sellega, õnneks aukusid ei teinud põrandasse. Kui me uue kodu ostsime, siis me oma metallvoodi jätsime heaga maha.

  Võib-olla jah mingid eritellimusvoodid hea sepa käest on teine teema, aga poest ostetud.. enam mitte kunagi.

  Sisustamisega on nii, et ma siiamaani sisustan.. ja ootan, et see jama juba ära lõppeks :D

 9. Neiu says:

  Kunstlilled kodus on big NO minu jaoks. Ükskõik kui elutruud need on tänapäeval.

 10. Marii says:

  Kuidas aloe vera vannitoas elus püsib, ilma valguseta?
  Olen ka suur taimede fänn, aga vannitoas ei ole veel ükski taim püsinud. :/

  • Kastan ilusti ja väga hästi elab. Sain idee MyFitnessist, kus on WC-des ka päris aaloe taimed. Need kaktuselised – peavad hästi vastu :) Kui hakkan õrnaks jääma, siis vahetan asukohta. Aga praegu kasvab vuhinal.

   • G. says:

    Oled kindel, et MyFitis on päris? Minu arust on need vägagi kunst (Baltas küll…)

    • Ma katsusin neid… tundus küll.

     • G. says:

      Vaata nt neid kivisid, mis seal all on. Need on üksteise küljes liimiga kinni. Ja üldiselt aaloe küll võib üsna paks olla, aga need on natuke liiga paksud. Katsu veel :)

 11. R says:

  Ma ka selline, et kõik peab sobima omavahel. Võin otsida kuid teatud lillepotti või muud detaili, et lõpptulemus oleks selline nagu peas ette kujutan. Värvide osas samuti.
  Palju õnne oma kodu puhul.

 12. marta says:

  Mul oli ka metallist voodi, sellega päris esimene öö ei juhtunud midagi, aga mõne aja pärast vajusid voodi põhjal olevad nn madratsialused lipid ülikõveraks😂

 13. Remondihoolik says:

  Kahe aasta jooksul teine metallvoodi, mis hakkab ka juba kõverduma (kuigi õppides esimesest, siis tegime ise sinna lisatoestused). Aga pole hullu, ka tavaline odav puit? vineer? voodi lõhuti üürniku poolt aastaga. Mida paganat ma pean siis ostma nii et mulle söögiraha ka ikka jääks? :) 3 voodit ühe aasta jooksul on palju.
  Olgu, see selleks. Paar tähelepanekut remondihoolikult:
  1. Vaakumkonksud kukuvad sul natukese aja pärast alla. Paned üles, seisavad jälle, kukuvad alla. Loobusin.
  2. Kui seina auku puurid ja sodi ei taha, siis seisad sina tolmuimejaga puurimise all. Veel puhtam tulemus kui kühvliga.
  3. Kas sa arvad, et teil enam mitte kunagi pikendusjuhet vaja pole, et pigem ootate nädala, et rentida versus osta?
  4. Oeh, postrid, oeh! Kas see trend juba üle minema ei hakka? Muuseas, saab küll kahepoolse teibiga pilte üles – lihtsalt seda kulub jäle palju. Paned kogu ääre täis, mul isegi suur peegel seisab nii.
  Vanainimese 2 senti :)

  • Deeem.

   1. Ei ole paari kuuga kukkunud. Mul ripub seal rätik ja ka kuivatusrest. :)
   2. Mul pole tolmuimejat (on robot). Seega kühvel oli ainus variant ;)
   3. Ei ole jah :) Seda sai koos puuriga võtta ja polnud tarvis osta.
   4. Aga mulle meeldib :) Kasutasime valmis lõigatud pisikesi teipe, mis pidid olema eriti heavy load, haha. Aga pärast ostsin rulliga teise ja sellega püsib mul öökapp seinas :D

 14. H. says:

  Appi mul mees just soetas metall voodi 🤣
  Aga ma tahaks sellist massiivset jenkki voodit. Peab vist ikka ise selle uue soetama ja laskma välja vahetada

  • Okouuu 😅🙈 hahha

  • Kris says:

   Mul kukkusid ka vaakumkonksud alla. Nii et ära surnuks ehmata kui sul näiteks öösel see pesukuivatusrest kohutava kolinaga põrandale lendab. Kahepoolne teip on sama küsitava kvaliteediga. Meil tütre toas lendas isegi plakat seinast, mis oli kahepoolse teibiga.Mingi õhuniiskuse värk äkki? Ma pigem puuriks augud igale poole ja kinnitaks nii et on kinnitatud.

   A mis postritesse puutub, siis minu meelest on oma kodu puhul mingi trendi taga ajamine veits imelik. No läheb trend üle, so what? Kui mulle meeldib, siis mind mingi trend küll ei koti. Just lappasin siin viimast Ikea kataloogi ja vaatasin, et trend on lillakad-roosakad-helerohekad toonid. Õuduste tipp, ma ütleks. Trend trendiks, oma koju sellist jõledust iial ei topiks. Nii et kui inimesele meeldivad sõnumiga plakatid, siis lasku käia. Oma kodu tuleb teha täpselt selline nagu omale meeldib.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sellelt lehelt sisu kopeerimine keelatud.