Minu põrgulik UNISTUSTE kodu (vol1)

merilin-taimre-paljas-porgand-kolimine-korter-kinnisvara-kolimisteenus-move-master-blogi

Küll ma olen pikalt seda kummi venitanud. Ma lihtsalt tean, kui palju pöörast materjali mul teiega jagada on sel teemal ning olen seda kahetsuseta edasi lükanud. Aga see päev on käes, mil mul lühimälu hakkab juba kustuma. Ei tahaks teid ju ometi ühestki äpardusest, naljast, peavalust ja võidurõõmust ilma jätta. Seega alustame täitsa algusest…

 

Veebilehe sisu ei ole lubatud avalikustada, levitada või kasutada mistahes viisil ja kohas sh meedias ilma autori kirjaliku loata. Ka osaliste tekstide või tsitaatide avaldamise korral meedias tuleb küsida kirjalikku luba. Loa saamisel peab avalikustamisel säilima viide info algallikale va juhul kui ei ole kokkulepitud teisiti. Veebilehe sisu võib printida vaid isiklikuks kasutamiseks. Postitustes olev informatsioon on ainult informeerimise eesmärgil ning autor ei vastuta informatsiooni õigsuse eest. Tegemist ei ole meditsiiniliste soovitustega ning meditsiiniliste küsimustega tuleks alati pöörduda meditsiinitöötaja poole.

11 Comments

 1. Robi says:

  Kui palju korter maksis ka, kui küsida tohib? See ilmselt huvitab ka paljusid teisi.
  :)

 2. […] ära esimese ööga! Et saada sellest emotsionaalsest rollercoasterist maksimumi, siis loe ka mu vol1 ja vol2 postitust! Selles postituses kustutame magamistoa põrgutuled jäädavalt ära, kuid enne […]

 3. M. says:

  See kolimisteenus kõlab nagu unistus! Kuna endalgi varsti see teekond ees kas saaksid määrata mingitki hinnavahemikku, millega arvestama peaksin?

 4. […] Eelmises postituses juhatasin teid sisse oma tühja korterisse. Kui esmapilgul kukkus kõik justkui perfektselt välja, siis sisustamisega läks asi juba keerulisemaks. Naaaatuke häbi tunnistada, aga ma nutsin tõesti palju, haha! Üks hetk (kuu aega siin olnud) ma lihtsalt enam ei suutnud ja ütlesin: “Ma tahaks selle korteri juba maha müüa!” Nii et kinnitage turvavööd ning valmistuge emotsionaalseks roller coaster-iks! […]

 5. M. says:

  Kas ostsid korteri kohe välja või laenuga või järelmaksuga? Kui laenuga siis kuidas laenu taotlemise protsess läks?

  • Soovitan pöörduda kõikvõimalike pankade poole ja uurida oma võimalusi :)

  • Triin says:

   Selle elustiili juures on ilmselt pankadega keeruline ja mõistlikum ise vajalik summa kokku ajada, mida ma arvan, et Merilin ka tegi pusides mitmel rindel: Austraalias töötamine on väga heaks põhjaks ja kõik need raamatute ise kirjastamised jne ja vb ka lähedaste abi vms. Tegelikult tehtav, kui muude kohtade peal kokkuhoidlik ja loominguline olla :)

 6. M says:

  Ma juba instas vaatasin, et see vannituba on niii kena! Jackpot lihtsalt.
  Kuna ma ostsin ise aasta tagasi korteri ja juunis kolisin sisse, siis ma ootan su järgmisi postitusi. Mul oli natuke rohkem muudatusi. Otseselt vaja ei olnud, aga ma ise tahtsin seinad üle värvida. Ja nüüd, 4 kuud hiljem, ma otsustasin, et korteris oleks uksed vaja ära vahetada. Vahel mulle tundub, et mu korter on kui Tallinna linn, mis kunagi valmis ei saa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sellelt lehelt sisu kopeerimine keelatud.