Kumb toob tegelikult enesearmastuse – kas areng või taandareng?

Uurisin Instagrami vahendusel, mis postitust soovite kõige enam… Nagu juba pealkirjast võib lugeda, siis ikka enesearmastuse teemal. Paljud teist on märganud, et olen läbi raskuste, valu ja sisevaatluste kasvanud oluliselt tugevamaks, kõikumatuks, enesekindlamaks ja end armastavamaks naiseks. Ma olen pidevalt hoidnud teie kätt pulsil oma enesearmastusteekonnal, mis on olnud minu jaoks elu kõige käänulisem rada, kuid ometi olen üle kõige soovinud seda teiega täie aususega jagada, sest loodan, et paljud naised tunnevad end minu loos ära, saavad seeläbi tuge ja ehk isegi inspiratsiooni, kuidas edasi liikuda.

Kõige põnevam kogu mu loo juures on see, et enesearmastust ei saavutanud ma ühegi levinud õpetuse järgi. Ka seda postitust algselt kirjutama hakates, ei osanud ma panna veel näppu sellele MISKILE, mis mind enesearmastuseni tõi. Nagu olen aga ka varasemalt rääkinud, siis oma mõtteid valjult (iseendale või teistele) või kirjalikult (nt blogides) väljendades, jõuame me järeldusteni, milleni me oma peas ei jõuaks. Teaduslikult tõestatud. Nii alustasin ma antud postituse kirjutamist ühest kohast (suutmata otseselt sõnadesse panna, mis on see MISKI siis ikkagi, milleni ma jõudsin), lõpetades sellega, et seedisin oma kirjutatut paar päeva, ning täna hommikul ärgates oli vastus mul olemas. Ja ma ütlen teile ausalt, et ma olin äärmiselt šokeeritud, kui avastasin, mis TEGELIKULT enesearmastus on ning seejuures ka kiirtee selleni, kui sa oled sellest teadlik. Ma olen äärmiselt põnevil teiega oma avastust jagama ja seejärel teie mõtteid kuulama. Ma pole seda kuskilt lugenud ega kuulnud. See teadmine jõudis minuni kõrgemalt – olgu selleks universaalne teadvus, Kõrgem Mina, Jumal – kuidas keegi seda nimetada soovib.

Veebilehe sisu ei ole lubatud avalikustada, levitada või kasutada mistahes viisil ja kohas sh meedias ilma autori kirjaliku loata. Ka osaliste tekstide või tsitaatide avaldamise korral meedias tuleb küsida kirjalikku luba. Loa saamisel peab avalikustamisel säilima viide info algallikale va juhul kui ei ole kokkulepitud teisiti. Veebilehe sisu võib printida vaid isiklikuks kasutamiseks. Postitustes olev informatsioon on ainult informeerimise eesmärgil ning autor ei vastuta informatsiooni õigsuse eest. Tegemist ei ole meditsiiniliste soovitustega ning meditsiiniliste küsimustega tuleks alati pöörduda meditsiinitöötaja poole. Sisu kasutamine tähendab, et aktsepteerite lehe üldtingimusi.

5 Comments

  1. […] Kumb toob tegelikult enesearmastuse – kas areng või taandareng? […]

  2. Annu says:

    Suur tänu!
    Olen palju lugenud ja kogenud. Aga midagi niii sügavat ja kõnetavat eales varem. Sa oled tõesti TÕE teel, palun jätka seda! Siiras aitäh

  3. Annika says:

    Ma varem uskusin ka ennast armastavat, kuid kaotasin end oma eluteel ja sellega kadus ka enesearmastus. Märkamatult. Lihtsalt olin pidevalt rahulolematu enda ja oma eluga. Tulid haigused, pidevad tujukõikumised ja ma hakkasin justkui protestima, tehes kummalisi eluvalikuid. Aga siis järsku ma avastasin, et ma saan teisiti ka elus olla – olla mina ise nii nagu ma olen. Siis hakkas ratas hoopis teistmoodi keerama – ma lahutasin, kuna avastasin, et ma pole oma abielus kunagi mina ise olnudki. Ma katsun üha enam oma sisemise hääle järgi talitada, kuulata oma sisemist häält. Õpin mediteerimist, kui nii võib öelda. Püüan üha enam oma kaotatud minaga kontakti saada. Tegelen oma enesearmastusega. Samuti käib sinna juurde keha austamise ja armastamise õppetunnid. Ma olen teel ja ma tajun, et see on põnev ja ilus teekond. Veel aeg-ajalt on tagasilööke, aga ma võin öelda, et on päevi, kus ma saan taas öelda, et ma armastan end. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sellelt lehelt sisu kopeerimine keelatud.