Hüvasti, Merilin Taimre!

Foto: Rauno Liivand

Uus välimus, uus nimi, uus elukoht, inglisekeelne sisu… Mis toimub?? Toimub hüvastijätt Merilin Taimrega! Ma olen otsustanud läbida taassünni ja seda ikka sajaga. Olen pikemat aega tajunud, et minu ümbruskond ei toeta enam minu kasvu. Midagi suuremat ootab mind ja ma veel ei tea, mis see on, kuid ta karjub, et lase lahti kõigest vanast ja võta vastu uus! Ainult vaakumis saavadki muutused aset leida, seega olen otsustanud kõik vana ka maha matta ja tervitada uut energiat igal tasandil!

Foto: Rauno Liivand

Järgnevalt viin teid vähe toimuvaga kurssi… Miks ma nime vahetasin? Kuidas kõlab mu uus nimi? Miks ma hakkasin sisu inglise keeles looma? Miks ma korteri välja üürisin? Kas tõesti pühin diskrimineeriva Eesti tolmu jalgadelt jäädavalt? Kuhu minek ja mis siis edasi?

Veebilehe sisu ei ole lubatud avalikustada, levitada või kasutada mistahes viisil ja kohas sh meedias ilma autori kirjaliku loata. Ka osaliste tekstide või tsitaatide avaldamise korral meedias tuleb küsida kirjalikku luba. Loa saamisel peab avalikustamisel säilima viide info algallikale va juhul kui ei ole kokkulepitud teisiti. Veebilehe sisu võib printida vaid isiklikuks kasutamiseks. Postitustes olev informatsioon on ainult informeerimise eesmärgil ning autor ei vastuta informatsiooni õigsuse eest. Tegemist ei ole meditsiiniliste soovitustega ning meditsiiniliste küsimustega tuleks alati pöörduda meditsiinitöötaja poole. Sisu kasutamine tähendab, et aktsepteerite lehe üldtingimusi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sellelt lehelt sisu kopeerimine keelatud.