Värvilised suudlid teravate kikerhernestega
 
 
Värsked, mahlakad ja aasiapärased köögiviljanuudlid teravate kikerhernestega
Autor:
Retsepti tüüp: Taimetoit
Kogus: Ühele
Koostisained
  • ½ väikest suvikõrvitsat
  • ½ suurt porgandit
  • 1 tass keedetud kikerherneid
  • 1-2 spl Balsamicot
  • 1 spl sojakastet
  • teravat maitseaineisegu
  • oliiviõli praadimiseks
  • pipart
Valmistamine
  1. Pese köögiviljad hoolikalt puhtaks, eemalda otsad ning riivi kaussi.
  2. Kuumuta pannil õli ning viska kikerherned sisse.
  3. Maitsesta neid soovipäraste maitseainetega ning pidevalt segades prae neid, kuni krõbedad ja pruunikad.
  4. Sega kikerherned suudlitesse, vala üle kastmetega ning purusta peale musta pipart.
  5. Kombineeri ning serveeri!
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/varvilised-suudlid-teravate-kikerhernestega/