Espresso-mango tapiokipuding
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Magus mango ja kange espresso loovad suurepärase maitsekoosluse kreemjas ja kohevas aasiapärases tapiokipudingus. Retsept valmis kiirelt, lihtsalt ja vaid mõne koostisainega!
Autor:
Retsepti tüüp: Magustoit
Kogus: Kahele
Koostisained
Valmistamine
  1. Vala potti vesi ja pärlid.
  2. Too pidevalt segades keemiseni.
  3. Eemalda tulelt ja pidevalt segades lisa vaikselt munavalge.
  4. Alanda pliidi kuumus madalale ja jätka segamist, kuni munavalge on küps ja puding kohev.
  5. Kui puding on pehme, eemalda see tulelt.
  6. Sega sisse siirup, sool, vanilliekstrakt ja jaota puding kahe kausi vahel.
  7. Ühte sega sisse espresso ja teise mangopüree.
  8. Kihita kumbki puding koos veel lisamangopüreega kahe klaasi vahel.
  9. Aseta külma paariks tunniks kuni üleöö seisma.
  10. Kaunista soovikohaselt ja serveeri!
Märkused
* Vegan alternatiivina kasutada näiteks kookoskoort
** Vegan alternatiivina kasutada muud magusainet, näiteks vahtrasiirupit
Toitumisalane teave
Kogus: 1 puding Kalorid: 235kcal Süsivesikud: 51g Suhkur: 31g Kiudained: 1g Valk: 7g
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/espresso-mango-tapiokipuding/