Porgandi-proteiinibrownie
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Ja jälle on tõestatud fakt, et köögiviljadest saab valmistada igati mõnusaid browniesid! Kaevu aga sisse, sest makrod on lausa hämmastavalt kaalusõbralikud!
Autor:
Retsepti tüüp: Magustoit
Kogus: 8 ruutu
Koostisained
  • 3 muna
  • 275 g peenelt riivitud porgandit
  • 50 g šokolaadimaitselist valgupulbrit
  • 10 g magustamata toorkakaopulbrit
  • 5 g sulatatud külmpressi kookosõli
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • näputäis Himaalaja soola
  • *steviat/mett/vahtrasiirupit
Valmistamine
  1. Klopi munad soolaga vahule.
  2. Sega hulka valgu- ja kakaopulber.
  3. Seejärel sega sisse kookosõli, porgand (ja magusaine) ja kõige viimasena küpsetus pulber.
  4. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud brownie vormi ning küpseta 180 kraadi juures 15 minutit.
  5. Lase browniel jahtuda ja lõika ruutudeks.
Märkused
*Mina lisasin 1 spl vedelal kujul steviat. Võid lisada u 3 spl vahtrasiirupit või mett, kui soovid, kuid pole ilmtingimata vaja.
Toitumisalane teave
1 portsjon: 1 ruut Kalorid: 74kcal Rasv: 3g Küllastatud rasv: 1g Küllastamata rasv: 1g Transrasv: 0g Süsivesikud: 5g Suhkur: 2g Sool: 47mg Kiudained: 1g Valk: 7g
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/porgandi-proteiinibrownie/