Vegan tofu toorsalat rabarberi-karrikastmega
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Üks kiire ja lihtne tofusalat, millele lisab vürtsi rabarberi-karrikaste. Suvele vastu tervislikult!
Autor:
Retsepti tüüp: Taimetoit
Kogus: Kahele
Koostisained
  • Salat:
  • 125 g kirsstomateid
  • 125 g kurki
  • 75 g beebispinatit
  • 40 g punast sibulat
  • peotöis Kreeka pähkleid
  • peotäis koriandrit
  • Tofu:
  • 300 g pehmet tofut
  • Himaalaja soola
  • musta pipart
  • karrit
  • Kaste:
  • 50 ml vett
  • 75 g rabarberit
  • 10 g maapähklivõid
  • 10 g vahtrasiirupit
  • 2 g küüslauguküünt
  • 2 g ingverijuurt
  • ¼ tl karrit
  • ⅛ tl kurkumit
  • Himaalaja soola
  • musta pipart
Valmistamine
  1. Poolita tomatid, viiluta kurk kasutades spiraalimasinat või nuga ning haki sibul rõngasteks.
  2. Sega kokku kõik salati koostisained.
  3. Sega tofu maitseainetega kokku ja aseta salatipadjale.
  4. Kastme jaoks blenderda kõik koostisained kannblenderis kokku ja vala üle salati.
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/vegan-tofu-toorsalat-rabarberi-karrikastmega/