Beltsander Brownie
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Kõige lihtsam ja makrosbralikum brownie, mida üldse leida võib!
Autor:
Retsepti tüüp: Magustoit
Kogus: Ühele
Koostisained
  • 25 g šokolaadimaitselist vadakuvalku
  • 10 g toorkakaopulbrit
  • ½ tl küpsetuspulbrit
  • piisavalt (mandli-/kookos)piima, kuni moodustub paks taigen
  • *½ püreestatud banaani
  • **Serveerimiseks:
  • ½ viilutatud banaani
  • 1 tl sulatatud maapähklivõid
Valmistamine
  1. Sega kruusis kokku kõik kuivained.
  2. Lisa piim ja sega, kuni moodustub paks taigen.
  3. Aseta mikrolaineahju kõrgel võimsusel kuni 90 sekundiks.
  4. Hoia kruusil terve aeg silma peal, et see üle ääre ei kerkiks.
  5. Soovi korral kata lisanditega!
Märkused
*Kui soovid oma browniesse rohkem süsivesikuid, maitset või magusust, siis soovitan lisada kahvliga püreestatud banaani
**Kui sulle meeldivad lisandid, siis browniega sobib ideaalselt viilutatud banaan ja kuumutatud maapähklivõi!
Toitumisalane teave
Kogus: Ühele Kalorid: 140 kcal Rasv: 3 g Süsivesikud: 5 g Suhkur: 3 g Sool: 0 g Valk: 20 g
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/beltsander-brownie/