Köögiviljafritterid
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Kolme värvi köögiviljad ja muna on kõik, mida vajad, et serveerida õhtusöögilauale igati tervislikke, kalorivaeseid ent valgurikkaid köögiviljafrittereid. Nii värsked, mahlakad ja toitvad!
Autor:
Retsepti tüüp: Taimetoit
Kogus: 15 fritterit
Koostisained
Valmistamine
  1. Aseta riivitud fenkol ja suvikõrvits majapidamispaberile või köögirätile laiali, puista üle soolaga ja jäta 15 minutiks "higistama", et vabaneda liigsest vedelikust.
  2. Kuivata fenkol ja suvikõrvits paberi või rätiga ning sega kõik koostisained kokku.
  3. Kuumuta pannil väheke õli ning aseta umbes 1 kuhjaga spl segu fritteri kohta pannile ja vajuta lapikuks.
  4. Prae keskmisel tulel mõlemalt poolt küldseks ning serveeri fenkoli lehtede ja Balsamic kastmega.
Toitumisalane teave
1 portsjon: 1 fritter Kalorid: 38 kcal Rasv: 2 g Küllastatud rasv: 1 g Süsivesikud: 3 g Suhkur: 1 g Sool: 32 mg Kiudained: 1 g Valk: 2 g
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/koogiviljafritterid/