Punase Kuningkrabiga kreemjas avokaadopasta
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Üks tõeliselt kreemjas, rikkalik ja eriline pasta Punase Kuningkrabiga! Iga pastaarmastaja to-do-listis!
Autor:
Retsepti tüüp: Liharoad
Kogus: Kahele
Koostisained
Valmistamine
  1. Poolita kirsstomatid, aseta kaetud ahjuplaadile kumer osa allpool, pintselda oliiviõliga, puista üle soola, pipra ja rosmariiniga ning küpseta 165 kraadi juures umbes 35 minutit, kuni tomatid on kokku kukkunud, pehmed ja pruunikad.
  2. Viimase 5 minuti jooksul, lisa plaadile ka seedermänniseemned ning rösti, kuni need on kuldpruunid.
  3. Samaaegselt valmista guacamole. Selleks püreesta köögikombainis avokaado, basiilik, sidrunimahl, küüslauk, tšillihelbed, väheke soola ja pipart ühtlaseks kreemiks.
  4. Guacamole valmistamise eel, võid panna kaks potti vett keema. Kui vesi on keema läinud, valmista tootja juhiste järgi fettuccined või kasutusel olev pasta ette. Lase veidi jahtuda ning sega guacamolega.
  5. Teise potti aseta krabikott. Hoia seda seal umbes 3-5 minutit ja krabiliha ongi valmis! Lõika koored köögikääridega lahti ja eemalda krabiliha.
  6. Sega pasta hulka krabiliha, maisi-hernesegu, aeglaselt röstitud tomatid ja röstitud seedermänniseemned.
  7. Kaunista veel basiilikuga ning serveeri kohe!
Märkused
*Spetsiaalse fettuccine asemel võid kasutada misiganes meelepärast pastatoodet, kuid soovitan soojalt seda tervislikku ja maitsvat alternatiivi valge jahu pastale!
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/punase-kuningkrabiga-avokaadopasta/