Värsked kevadrullid
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Midagi eritiii värsket, maitsvat ja tervislikkusest pakatavat. Põhimõtteliselt köögiviljad rulli keeratuna ja maailma kõige parema satay kastme sisse kastetuna! Kui palja porgandi, peedi, kurgi ja kapsa närimine ei ole just meie soov number üks, siis riisipaberirullis koos riisinuudlitega maitsevad need üheskoos jumalikult!! Liidaldusteta...
Autor:
Retsepti tüüp: Snäkk, Liharoad, Taimetoidud
Kogus: 9 täisrulli
Koostisained
Valmistamine
  1. Valmista nuudlid ette pakendil antud juhiste järg ning lase neil maha jahtuda.
  2. Kasutades spiraalimasinat*, tee porgandist ja peedist nuudlid ning kurgist spiraalid.
  3. Täida laiem kauss sooja (mitte kuuma!) keedetud veega.
  4. Kasta riisipaber sooja vette kaheks sekundiks (tõesti pole rohkem vaja!) ja seejärel aseta enda ette rullimisalusele sile külg allapoole.
  5. Nüüd paiguta oma ilusad köögiviljad, lõhe ja nuudlid väiksemas koguses lehe keskele enda poole.
  6. Raputa üle seesamiseemnetega ja keera endapoolne äär kergelt üle täidise.
  7. Seejärel lappa mõlemad küljepoolsed ääred sinna peale kokku ja keeradki rulli!
  8. Serveerides soovitan rullid pooleks lõigata, nii on neid lihtsam süüa!
  9. Naudi kodutehtud satay kastmega!
Märkused
*Kui spiraalimasinat pole, siis võib köögiviljad kas riivida või peenelt kepikesteks hakkida.
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/varsked-kevadrullid/