Toorkašupähklivõi
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Kodukootud 100% naturaalne ja 110% maitsev kašupähklivõi! Sõltuvus garanteeritud!
Autor:
Retsepti tüüp: Snäkk
Kogus: 1 purk
Koostisained
Valmistamine
  1. Lisa kõik koostisained köögikombaini ja blenderda, kuni pähklipudi hakkab seintele kleepuma.
  2. Kraabi seda spaatliga keskele kokku ja jätka blenderdamist, kuni tekib ühtlane ja kreemjas pähklivõi.
  3. Säilita pähklivõid suletud purgis.
Märkused
*Blenderdamise protsessi kiirendamiseks, võisema tekstuuri andmiseks ning kergelt magusa alatooni lisamiseks. Kõigest soovituslik samm.
**Võid lisada maitse tugevdamiseks ja vähese soolasuse lisamiseks. Teine võimalus on lisada näiteks vanilliekstrakti või kakaod.
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/kodune-ja-lihtne-toorkasupahklivoi/