Mehhikopärased natšod
Autor: Merilin Taimre
Retsepti tüüp: Snäkk
Kogus: Kahele
- 100 g maisikrõpse
- Hakklihakaste:
- 3 purustatud küüslauguküünt
- 1 hakitud sibul
- 300 g kalkuni hakkliha
- 450 g 100% tomatipüreed
- 2 spl külmpressitud oliiviõli
- 1 spl teravat tšillikastet
- 1 spl sojakastet
- hakklihamaitseainet
- kuivatatud basiilikut
- meresoola
- pipart
- Guacamole:
- 1 purustatud küüslauguküüs
- ½ avokaadot
- 1 tl tšillikastet
- ½ tl tšillihelbeid
- meresoola
- pipart
- ½ tassi riivjuustu
- Kuumuta pannil õli. Karamelliseeri sibul ja küüslauk.
- Lisa hulka hakkliha ning prae kuni pruunistunud.
- Lisa kõik ülejäänud koostisosad ja lase segul madala kuumuse juures kaane all haududa.
- Senikaua valmista guacamole. Selleks püreesta lihtsalt kõik koostisained ühtlaseks.
- Aseta kuumakindlale serveerimisalusele üks kiht maisikrõpse. Kata poole hakklihakastmega ning aseta selle peale teine kiht krõpse.
- Puista üle riivjuustuga ja küpseta ahjus, kuni juust on sulanud.
- Kõige peale määri guacamole ning serveeri!
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/mehhikoparased-natsod/
3.3.3077