Mehhikopärased natšod
 
 
Üks tõeline mehhikopärane comfort food oma tervislikumas kuues
Autor:
Retsepti tüüp: Snäkk
Kogus: Kahele
Koostisained
  • 100 g maisikrõpse
  • Hakklihakaste:
  • 3 purustatud küüslauguküünt
  • 1 hakitud sibul
  • 300 g kalkuni hakkliha
  • 450 g 100% tomatipüreed
  • 2 spl külmpressitud oliiviõli
  • 1 spl teravat tšillikastet
  • 1 spl sojakastet
  • hakklihamaitseainet
  • kuivatatud basiilikut
  • meresoola
  • pipart
  • Guacamole:
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • ½ avokaadot
  • 1 tl tšillikastet
  • ½ tl tšillihelbeid
  • meresoola
  • pipart
  • ½ tassi riivjuustu
Valmistamine
  1. Kuumuta pannil õli. Karamelliseeri sibul ja küüslauk.
  2. Lisa hulka hakkliha ning prae kuni pruunistunud.
  3. Lisa kõik ülejäänud koostisosad ja lase segul madala kuumuse juures kaane all haududa.
  4. Senikaua valmista guacamole. Selleks püreesta lihtsalt kõik koostisained ühtlaseks.
  5. Aseta kuumakindlale serveerimisalusele üks kiht maisikrõpse. Kata poole hakklihakastmega ning aseta selle peale teine kiht krõpse.
  6. Puista üle riivjuustuga ja küpseta ahjus, kuni juust on sulanud.
  7. Kõige peale määri guacamole ning serveeri!
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/mehhikoparased-natsod/