Kolme koostisosaga kohevad pannkoogid
 
Ettevalmistus
Küpsetamine
Valmistamisaeg
 
Kõige lihtsamad ja tervislikumad valgupannkoogid, mis ei sisalda suhkrut, gluteeni, jahu, laktoosi, rasva ega ühtegi loomset koostisosa. Kohevad ja maitsvad pannkoogid, mida on rangelt soovituslik uputada (suhkruvaba) moosi alla!
Autor:
Retsepti tüüp: Hommikusöök
Kogus: Kahele
Koostisained
  • 235 g taimset "piima" või vett
  • 175 g kooritud banaani (2 suuremat)
  • 60 g sojavalku
  • 1 tl kaneeli (valikuline)
  • näputäis Himaalaja soola
Valmistamine
  1. Püreesta banaanid kahvliga.
  2. Sega hulka sojavalk ja vesi/taimne "piim".
  3. Maitsesta soovi korral kaneeliga ja lisa näputäis soola.
  4. Sega taigen ühtlaseks.
  5. Kuumuta pann ja kasuta vajadusel kookosõli.
  6. Aseta taigen lusikaga kuumale pannile ning kujunda see ilusalt ümmarguseks.
  7. Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
  8. Serveeri rohke (suhkruvaba) moosiga!
Toitumisalane teave
Kogus: 1 portsjon Kalorid: 182 kcal Rasv: 0 g Küllastatud rasv: 0 g Küllastamata rasv: 0 g Transrasv: 0 g Süsivesikud: 22 g Suhkur: 10 g Kiudained: 3 g Valk: 28 g Kolesterool: 0 g
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/taimsed-piimad-retsept-kohevad-pannkoogid/