Guacamolega täidetud kanataskud
 
 
Autor:
Retsepti tüüp: Liharoad
Kogus: 3 taskut
Koostisained
  • 3 suurt kanarinnafileed (u 900 g)
  • 2 tl paprika maitseainet
  • 1 tl Santa Maria mehhikopärast kanamaitseainet
  • ¼ tl jahvatatud köömneid
  • pipart
  • oliiviõli
  • Guacamole:
  • ½ avokaadot
  • ¼ sidrunist pressitud mahla
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • 1 spl hakitud rohelist sibulat
  • ½ tl teravat tšillikastet või tšillihelbeid
  • meresoola
  • pipart
Valmistamine
  1. Eelkuumuta ahi 200 kraadi juurde.
  2. Püreesta avokaado keskmise suurusega kausis ning sega hulka ülejäänud guacamole koostisosad.
  3. Lõika igasse kanarinda pikuti üks lõhe, mida hiljem guacamolega täita.
  4. Kuumuta pannil oliiviõli ning pruunista kanafileed mõlemalt poolelt paar minutit.
  5. Sega väikeses kausis kokku kõik maitseained ning kasta kanafileed mõlema küljega sinna sisse. Aseta maitseainetega kaetud fileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, täida guacamole'ga ja küpseta ahjus u 15-20 minutit, kuni kana on küps.
  6. Serveeri värske salati või grillitud köögiviljadega!
Recipe by Paljas Porgand at https://paljasporgand.ee/guacamolega-taidetud-kanataskud/